2013-10-26 09:21:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Változatos hétvégére számíthat

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre módja lesz rá, hogy feltöltődjön energiával. Egy családi kirándulás is inkább üdítő, mintsem kimerítő a heti robot után. A takarítást azonban ma biztosan nem önnek találták ki. Abba belefájdul a feje is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valamit elhallgatott, vagy folyamatosan elhallgat a társa elől. Ha valamilyen régi baj árnya kíséri, akkor ideje végre világossággal elkergetni ezt a kísértetet. A kibeszélés az első lépés a megoldás felé. Aztán jöhet a többi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szép, csendes, nyugodt hétvégére számíthat: éppen olyanra, mint amilyenre már régóta vágyott. A teendők is elkerülik, vagy inkább önszántából kerüli őket. Csak olyasmit csináljon, amiben örömét is leli: a sütés-főzés ilyen lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ezen a hétvégén nem kerülheti el az önvizsgálatot, az önmagába nézést. Sajnos olyasmivel is szembesülhet, amit bizony nem fog kellemesnek találni. Higgye el, más sem. De minden jóvátehető, és ami fontos, feledtethető is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma kikotyoghat egy titkot, amit nem kellene volna épp azok előtt mondania, akik a környezetében tartózkodnak. Ha már így alakult, legalább próbálja meg valahogy jóvá tenni a dolgot. Legalább mondjon valami jót is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy felszínes, vagy baráti ismeretség egyre inkább kezd más színben feltűnni ön előtt. Lehet, hogy maga előtt is titkolja, de már másként néz az illetőre, mint eddig. Ennek a hátterében a magánéleti problémái is lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre kipihenheti az elmúlt időszak fáradalmait. Akár csak erről az egy hétvégéről van szó, akár hosszabb kiruccanásra készül, mindenképpen élvezni fogja a dolgot. Az időjárás is önnek kedvez! Utazzon, kiránduljon a családjával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Akárhogy tervezte is, biztos lehet benne, hogy egészen másképpen fog alakulni a hétvégére. Ne bánkódjon, ne idegeskedjen: jó lesz úgy, ahogy lesz. Törekedjen az értelmes kompromisszumokra! Lássa meg a lehetőséget is az akadályban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy kisebb nézeteltérés, vagy régi csalódás miatt rágódhat ma egész nap. A múlt bajain való felesleges borongás meggátolhatja önt abban, hogy élvezze és élje a jelent. Pedig csak az van! Lássa be végre, és töltse meg tartalommal!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ugye nem szeretné a hétvégéjét tönkretenni azzal, hogy már a szombat reggelt is perlekedéssel, idegeskedéssel kezdi. Szép lassan is megvalósítható mindaz, amit a mai napra tervezett. Vagy ha mégsem, hát az sem olyan nagy baj.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Változatos, újdonságokkal teli hétvégére számíthat. Kedve támad elmenni egy régi helyre, ami valaha nagyon fontos volt az ön számára. Ne hagyja otthon a kedvesét, a családját sem. Ami önnek nosztalgiatúra, nekik friss élmény lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy váratlan esemény miatt minden előre eltervezett programját le kellhet mondania. Hacsak nem talál hirtelen beugrót, aki ön, vagy a családtagja helyett elvégez mindent. A rugalmasságára nagy szüksége lesz ma!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: